Home Evenimente Companie
Logistica Contact Sitemap


Logistica


Aprovizionandu-ne cu marfuri de la producatori din toata lumea, ne-am impus pe piata romaneasca, mandrindu-ne cu o retea de distributie ce acopera peste 90% din totalul societatilor de profil din Romania.Pentru galeria foto completa dati click pe oricare din pozele de mai sus.

Datorita acestei extinderi, a fost necesara si largirea si modernizarea depozitului de produse al societatii noastre, dotat cu utilaje de frig si accesorii moderne, astfel incat toate produsele noastre sa beneficieze de conditii optime de pastrare.

Prin reteaua proprie de distributie garantam livrarea imediata clientilor nostrii. Agentii zonali trec saptamanal pe la clientii nostrii din toata tara astfel se pastreaza legatura permanenta cu acestia iar cu ajutorul celor 23 autoutilitare performante, ce fac parte din parcul nostru auto, reusim sa ajungem in cel mai scurt timp in orice colt al tarii, onorand toate comenzile partenerilor nostri.

Masinile din dotare sunt echipate cu sisteme de urmarire GPRS pentru o urmarire indeaproape a activitatii agentilor nostrii aflati in tara.

Copyright 2011 Inorogul SA Design www.qmedia.ro