Home Evenimente Companie
Logistica Contact Sitemap


Despre Inorogul


Societatea Inorogul Impex SRL exista pe piata industriei alimentare din 1994. Incepand de la foarte putin, compania a ajuns printre primele societati din domeniul in care activeaza, are furnizori din intreaga lume iar pe plan national acopera intreg teritoriul Romaniei.Venind in intampinarea cerintelor pietei, intr-un domeniu cu o concurenta puternica si unde exigentele privind calitatea marfurilor au crescut rapid in ultimii ani, am reusit sa ne mentinem in top si sa extindem piata noastra de desfacere.

Datorita competentei si proptitudinii cu care ne onoram comenzile, am devenit parteneri permanenti ai unora dintre cele mai renumite fabrici de mezeluri autohtone. Am devenit, pe langa distribuitori permanenti, adevarati prieteni, parteneri de afaceri ideali pentru toti clientii nostri, recomandandu-le intotdeauna produsele cele mai potrivite si modul optim de folosire a acestora, astfel incat succesul sa fie garantat.

Ne-am interesat indeaproape, pastrand o stransa legatura cu producatorii de preparate din carne si cu consumatorii finali, de modul cum sunt primite pe piata produsele noastre, auzind cu bucurie ca, datorita acestora, aspectul, gustul si aroma produselor din carne a crescut.

Datorita acestei extinderi, a fost necesara si largirea si modernizarea depozitului de produse existent al societatii noastre, constructia unui nou depozit, dotate cu utilaje de frig si accesorii moderne, astfel incat toate produsele noastre sa beneficieze de conditii optime de pastrare. Firma a inceput din anul 2007 constructia unor noi birouri si facilitati pentru angajatii nostrii urmand ca la inaugurare sa organizeze o petrecere.

De asemenea Societatea noastra a deschis in anul 2007 la Filipestii de Padure o sectie de ambalare caserole si productie membrane naturale. Am investit in utilaje performante pentru prelucrarea si calibrarea membranelor naturale.

Secretul succesului nostru? "Totul pentru TINE" - Nu am uitat nici o clipa ca lucram pentru oameni, pentru a le face viata mai frumoasa si mai savuroasa, cu gusturi si arome dintre cele mai placute.

Copyright 2011 Inorogul SA Design www.qmedia.ro